Toilet en Tampon Art

Je vindt ons vaak op het toilet: dé plees to be voor Yoni. Maar dat een wc helaas vaak saai, standaard of stinkerig kan zijn, weten we allemaal. Tijd om daar verandering in te brengen! Wij zijn daarom groot fan van mooie en/of creatieve toiletten. Lees snel verder voor één van de tofste toiletten in Amsterdam op dit moment.

“Stel je zet een modefotograaf, art director en styliste samen en geeft hen vrij spel om de toiletten te restylen. De populaire Amsterdamse bar in het bruisende middelpunt van de Baarsjes durfde dit aan…”

Afgelopen week werd de wc van Bar Baarsch ‘geopend’ met een toilet party, waar wij natuurlijk bij waren. Inclusief wc’s in knalkleuren, te gekke toilet ladies en fotografie van tampons tot ondergoed. Modefotograaf Tom ten Seldam bedacht samen met art-director Daphne Weersink en styliste Femke Hofhuis een hysterisch plan. ‘Alles wat met het toilet te maken heeft moet verheven worden tot kunst!’

Toilet Art

We love it. En nee we hebben dit toilet niet gesponsord, maar zijn groot fan én onze producten vind je natuurlijk op het toilet. Benieuwd naar het toilet? Ga snel langs bij Bar Baarsch. De wc ‘look’ is blijvend, maar zeker de moeite waard om snel langs te druppelen ;-).

Heb je ook een toilet idee? Of ben je benieuwd naar de initiatiefnemers van dit project? Stuur mij dan een mailtje: christel@yoni.care